Totaal 15 recensies

Recensie

Wij hebben heerlijk op het terras van de Batterij gegeten. Fish & Chips waren krokant en erg lekker. Vlotte...

Meer...01-08-2018 Meer recensies

Feesten & Partijen

Bruiloften, verjaardagen, jubilea, ongeacht wat de reden is voor een feestje, Restaurant De Batterij is de perfecte locatie voor uw feest of partij. Wij bieden u een oplossing op maat en proberen aan al uw wensen tegemoet te komen. Dankzij de jarenlange ervaring in de catering, zijn wij gewend om grote groepen te bedienen. Ons prachtige zaaltje met uitzicht op de jachthaven en het Hollands Diep, is speciaal ingericht om uw feest of partij te kunnen faciliteren en een nog groter feest te laten zijn.

Voor catering op locatie (lunch, diners, recepties e.d.) bij kleine en grote bedrijven, evenementen, popconcerten, sportwedstrijden e.d. beschikken wij over verschillende soorten verkoop kramen en geheel ingerichte mobiele keukenunits.

Deze units plaatsen wij op uw locatie. Vanuit deze units kunnen wij complete warme en koude maaltijden en buffetten voor grote groepen tot 750 personen verzorgen. Deze units zijn ook geschikt om bijvoorbeeld een verjaardag op te vrolijken met het uitdelen van frites, snacks, poffertjes, wafels of suikerspinnen.

Vraag vrijblijvend informatie aan door op onderstaande knop te drukken!

Offerte formulier